Ontdek jouw succesformule en maak kennis met de voordelen van jouw snelle brein!

Coaching voor ondernemers met ADD of ADHD

Ben jij ondernemer, of wil je graag voor jezelf gaan beginnen maar schiet je werkelijk alle kanten op? Je begint enthousiast, maar al snel is je aandacht alweer op het volgende gericht.

Je bent gaan ondernemen zodat je echt je eigen ding kon gaan doen. Misschien was je opzoek naar een gevoel van vrijheid dat bij je werkgever ontbrak.

Het kan ook zijn dat je het ondernemerschap omarmd hebt omdat je vastliep in je baan en je ruimte nodig had om jouw grenzen te bewaken.

Creativiteit en een brandend verlangen om te doen waar je passie ligt kan ook de reden zijn dat je deze stap gezet hebt.

Als je het zo leest, dan klinkt het alsof alles pas echt op zijn plek valt als je gaat ondernemen. Wie wilt nou niet doen wat hij wilt wanneer hij het wilt?

Je bent nu op mijn website aan het lezen, dus hoogstwaarschijnlijk ben je erachter gekomen dat dit vaak net even anders uitpakt. Je wilt graag dat dingen soepel verlopen en aan het einde van de dag een fijn en voldaan gevoel hebben. Stappen zetten, knopen doorhakken en recht op je doel af! Dat is wat je wilt!

Dan heb ik ontzettend goed nieuws voor je. Dat kan!  Wel is het van belang om te onderzoeken wie jij écht bent. En dat gaat net even iets verder dan je naam, adres of je wel of geen kinderen hebt en wat je favoriete vakantieland is.

Wie ben je écht? Wat zet jou in beweging? Waar krijg je energie van? Wanneer sta je écht in je kracht? 

Daarnaast is het ook interessant om jouw energielek te ontdekken. Welke dingen slurpen jou leeg, en waarom is dat zo. Wat doe je omdat je vindt dat je dit ‘moet’ doen terwijl het je uiteindelijk alleen maar uitput.

Laten we schuiven en puzzelen met alle opties en mogelijkheden die jij in je hebt, zodat jouw succes formule op tafel komt.

Tijdens het coachingstraject van 6 maanden gaan we letterlijk een blauwdruk maken. Samen maken we jouw handleiding waar je altijd op terug kunt vallen. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Stuur dan gerust een berichtje via het WhatsApp icoon onderaan de pagina of via het contactformulier.

Er zijn meerdere locaties mogelijk in de omgeving Beek – Maastricht. Waar de sessies plaatsvinden bespreken we op voorhand.

Mocht online coacing  jouw voorkeur hebben dan is dat in overleg ook mogelijk.