Coaching voor het volle hoofd in Limburg

Mijn naam is Kay, welkom bij HeadFull ADD & ADHD Coaching Limburg. Herken jij jezelf in de kenmerken die bij ADHD horen? Loop je vast op bepaalde gebieden in het leven?  Heb je last van drukte in je hoofd en voel je je vaak uitgeput, onvoldaan en wil je graag ontdekken wat de kracht is van jouw snelle brein?

Je hebt de belangrijkste stap dan al gezet! Zullen we samen de volgende stap zetten?

ADD & ADHD-coach in Limburg

Je zit nu op mijn website, dus hoogstwaarschijnlijk ben je opzoek naar een ADD of ADHD-coach in Limburg. Een aantal jaar geleden zat ik zelf in die situatie. Ik heb me werkelijk suf gezocht op google naar een coach of therapeut in het zuiden van Limburg die mij kon helpen met mijn over volle hoofd.

Vaak zijn het psychologenpraktijken waar je ook terecht kunt voor ADD – ADHD kenmerken of klachten. Het stuk ervaringsdeskundigheid ontbreekt vaak.

Misschien ben ik de enige, maar ik vind het prettig als degene tegenover mij niet alleen de theorie kent, maar ook bekend is met de pieken en de soms behoorlijke diepe dalen die vaak bij ADD en ADHD horen.

Voor mij persoonlijk is een eerste indruk heel belangrijk en dat begint vaak al bij de website. Ik heb toentertijd fanatiek gezocht naar een ADD of ADHD-coach in de omgeving Maastricht, Heerlen, Sittard, Stein, Echt en Roermond waarbij ik het gevoel kreeg…. ‘Bij jou moet ik zijn’! Ik heb toen niet gevonden wat ik zocht.

Nu, een aantal jaren later, ben ik zelf opgeleid door ADHD Centrum Nederland tot gecertificeerd ADHD-coach. Ik ben gevestigd in Beek, Limburg. Ik wil iedereen met kenmerken van AD(H)D kennis laten maken met mijn unieke aanpak.

De voordelen en de uitdagingen van ADD & ADHD

Bij ADD en ADHD horen nu eenmaal vaak uitdagingen. Gelukkig zijn er eindeloos veel mogelijkheden hoe je met deze uitdagingen om kunt gaan. Het is ongelofelijk interessant om te ontdekken hoe jij jouw drukke brein in je voordeel kunt laten werken! Ik begeleid je hier graag in.

De kenmerken en symptomen van ADD & ADHD heeft toch iedereen?

Veel mensen herkennen zich in de waslijst met kenmerken, symptomen en de klachten die vaak bij ADD en ADHD horen. Want zeg nou eerlijk… iedereen heeft toch wel eens last van onrust in het hoofd of in het lichaam. Ook heeft iedereen wel eens moeite om zich te kunnen concentreren.

Voor mensen met AD(H)D geldt vaak dat ze er niet ‘wel eens’ een beetje last van hebben, maar dat ze hierdoor vastlopen op bepaalde gebieden in het leven. Onderaan de pagina zie je een hele waslijst met symptomen en kenmerken die bij ADD en ADHD horen.

Hoor je bij het lezen van de kenmerken regelmatig een belletje rinkelen? Dan kan het zomaar zijn dat je een kapstok hebt gevonden waar je dingen aan zou kunnen ophangen. De kenmerken van ADD & ADHD worden vaak pas klachten als er niet of te weinig gekeken is naar wat er van nature bij jou past. Wat vindt je leuk om te doen? Waar krijg je energie van? En wat slurpt jou juist in no-time leeg? Toch wel belangrijk om te weten… niet?

De diagnose ADD of ADHD is voor mij niet belangrijk

Een diagnose is zeker niet nodig om te kunnen starten met coaching. Je bent van harte welkom als je je herkent in de kenmerken van AD(H)D en hiermee aan de slag wil gaan.

Coaching in de natuur

De sessies vinden meestal plaats in een sfeervolle ruimte in Spaubeek die gelegen is aan een prachtig wandelgebied.

Soms is het fijn om tijdens de sessies een stuk te wandelen voor een goed gesprek of een stilte die vaak nog waardevoller is. Geef gerust aan of dit je voorkeur heeft.

ADD-ADHD coaching in Maastricht

Kom je uit de buurt van Maastricht dan kunnen we tijdens de kennismaking de benen strekken in het stadspark of in het natuurgebied rond Sint Pietersberg.

De coaching sessies zijn over het algemeen in Spaubeek, maar in soms is een kennismaking tijdens een wandeling erg prettig.  Dit bespreken we altijd op voorhand.

ADD-ADHD coaching in de omgeving Sittard-Geleen, Beek-Elsloo & Stein

Mijn coaching-praktijk en bokstherapieruimte is gelegen in Spaubeek. Deze is ingericht met een zitgedeelte en er is genoeg ruimte om te bewegen of oefeningen te doen.

Missie

Van klacht naar kracht dat is mijn missie! Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Ontdekken of herontdekken waar jij happy van wordt, waar jouw krachten liggen en waar jij energie van krijgt… Daar krijg ik dan weer energie van!

Samen stippelen we de route uit… het pad bewandel jij.

Visie

Laten we de letters ADHD vergeten en het volle hoofd zien als een hoofd vol mogelijkheden.

Wat gaan we doen?

We gaan onder andere aan de slag met belemmerende overtuigingen, gedachtes en emoties die ervoor zorgen dat je blijft vastlopen op bepaalde gebieden. Welke patronen in je gedrag zorgen keer op keer weer voor dezelfde uitkomst?  Belangrijker nog… Wat wil je hiervoor in de plaats? De volgende uitspraak zegt eigenlijk alles:

‘’Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’’

Jij gaat het anders doen en ik wil je daarbij helpen!

Hoeveel kosten de sessies bij HeadFull AD(H)D coaching?

Coaching is maatwerk en ik vind dat bij het financiële stukje dan ook maatwerk hoort. De sessies en de pakketten hebben een vaste prijs, maar deze kunnen in een x aantal termijnen betaald worden. Hoeveel termijnen dit gaan zijn overleggen we tijdens het intakegesprek.

Wat ik van jou verwacht is dat je dit traject ziet als een investering in je ontwikkeling en niet als een kostenpost.

Het is ontzettend belangrijk dat we op een ontspannen manier met jouw dromen en doelen aan de slag kunnen gaan en dat jij niet het gevoel hebt van ‘wat gaat dit aan het eind van de rit wel niet kosten’?

Duidelijkheid en maatwerk zijn naar mijn mening de hoofdingrediënten die zorgen voor een ontspannen sfeer waar ruimte is om te groeien.

Gaan wij samen aan de slag? Ik heb er zin in!

‘’Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’’

Jij gaat het anders doen en ik wil je daarbij helpen!

ADD-ADHD Coach bij jouw thuis, op kantoor of bij je werkgever in Limburg

In overleg is het ook mogelijk om de sessies bij jouw thuis, op kantoor of bij je werkgever te doen. Laten we tijdens de kennismaking de opties bespreken en kijken we dan samen wat voor jouw prettig voelt.

 

Zie hieronder het werkgebied HeadFull AD(H)D Coaching.

Beek, Elsloo, Stein, Valkenburg, Maastricht, Eijsden, Sittard-Geleen, Heerlen, Born, Echt-Susteren, Roermond

Maasmechelen, Lanaken, Maaseik, Dilsen-Stokkem (BE)

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Stuur dan gerust een berichtje via het WhatsApp icoon onderaan de pagina of via het contactformulier.

Typische ADD & ADHD kenmerken

 • Concentratieproblemen
 • Non-stop gedachtes
 • Stemmingswisselingen
 • Moeilijk kunnen ontspannen
 • Snel overprikkeld maar ook onderprikkeld
 • Razendsnel kunnen denken
 • Intense emoties
 • Perfectionisme
 • Gevoelig zijn voor stemming en emoties van andere
 • Moeite met plannen en indelen van de tijd
 • Creativiteit
 • Voelen dat er meer inzit, maar moeite met het vinden van de drive
 • Dromerig zijn
 • Schuldgevoel of schaamte
 • Lastig keuzes kunnen maken
 • Enthousiast, maar ook snel weer je interesse verliezen.
 • Hyperfocus… ergens helemaal in op gaan
 • Moeite met stil zitten
 • Onrustig voelen in het lichaam
 • Impulsiviteit
 • Chaotisch
 • Problemen met relaties in stand houden
 • Het gevoel hebben niet goed genoeg te zijn
 • Angstklachten
 • Verslavingsgevoeligheid
 • Slaapproblemen
 • Een somber gevoel of depressieve klachten