Coaching op het water is beschikbaar van april t/m oktober

Coaching op het water

We dragen de boot naar het water en stappen in.  Peddelend maken we kennis met de stroming en de kracht van het water. De Maas heeft iets magisch en wilt jou dit vandaag laten voelen. Moeiteloos en zonder veel inspanning laten we het vertrekpunt achter ons.

De rivier staat als metafoor voor het leven. Het vertrekpunt staat voor datgene dat geweest is en de eindbestemming voor alles wat je graag wilt in je leven, jouw doelen, jouw grote droom. 

Op een hele duidelijke en voelbare manier ga je ervaren hoe heerlijk het is als je steeds dichter bij jouw doel komt terwijl je gebruik maakt van de stroming van het water. 

Ook laat de rivier je voelen wat er met jouw energielevel gebeurt als je vast blijft houden aan dingen die je simpelweg niet kunt veranderen. 

Langs de oever van de Maas maken we op een pitje ons ontbijt met een heerlijke kop koffie of thee. We genieten van het moment. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Stuur dan gerust een berichtje via het WhatsApp icoon onderaan de pagina of via het contactformulier.